Autor Wątek: Jak nie stracić czasu w kolejce do lekarza?  (Przeczytany 5711 razy)

Katarina30

• Newbie
  • *
Jak nie stracić czasu w kolejce do lekarza?
« dnia: Sierpnia 21, 2014, 04:40:55 pm »
Wystarczy w niej nie stać.
Od tego, by nie czekać w kolejce, nie wydzwaniać do przychodni i nie pieklić się na rejestratorkę, jest internet. Tak jak za pomocą paru kliknięć zamawiamy ulubioną pizzę, tak teraz rejestrujemy się do lekarza. Szybko i bez stresu. W razie zmiany planów nie trzeba dzwonić do naszego specjalisty i przepraszać za zawracanie głowy, wystarczy odkliknąć rejestrację. Proste, prawda?  8)
Niektórzy jeszcze nie wierzą, że można sobie w ten sposób uprościć życie. Targają siaty z zakupami, choć niektóre sklepy umożliwiają dowóz kupna do domu. Po co?
Ja rejestruję się online i mam przeczucie, że niebawem będzie to zupełnie naturalne. Nie mam nic przeciwko ;)
Opłaca udzielać się na forach, bo można z nich wynieść naprawdę przydatne linki http://medmemo.pl/ . Jeśli znacie lepszą stronę, na której możemy znaleźć dobrego lekarza i umówić się online na konsultację, dzielcie się!  8)

Kinga_Szkla

• Specjalista Szkla.com
  • Administrator
  • Newbie
Odp: Jak nie stracić czasu w kolejce do lekarza?
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 09, 2015, 03:19:19 pm »
Witam serdecznie,
Internet jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Ja na przykład zachęcam do korzystania ze strony http://www.zadbajowzrok.pl/salony?PHPSESSID=08df374849c15793eb3ad86f9cd6f013
Dzięki niej możesz znaleźć specjalistę w swoim mieście.

pozdrawiam Kinga

mikka

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 13, 2016, 04:45:51 pm »
Teraz większość przychodni wprowadziło możliwość rejestracji do lekarza przez internet, jednak zauważyłam taką prawidłowość, że w takim przypadku zawsze wyznaczają późniejszy termin, niż kiedy rejestrujemy się osobiście lub telefonicznie.

maryskaa

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Września 16, 2016, 03:37:46 pm »
ciekawe strony dzięki wielkie. chociaż ja korzystam z medicovera i tam też się nigdy nie czeka, ale trzeba wykupić ekstra pakiet..

czarnulka

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 15, 2016, 04:30:29 pm »
Teraz wszystko można załatwić przez internet. Zakupy, płatności, niektóre dokumenty urzędowe. No i przede wszystkim, jako kobieta poczytać na temat zdrowia i urody :) Ostatnio wpadłam na bloga o olejowaniu włosów.
« Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2016, 05:15:31 pm wysłana przez Agnieszka Płoskonka »

martta498

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 17, 2016, 09:23:29 am »
No tak, wszystko idzie załatwić przez internet.

okasyn78

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 06, 2016, 09:51:35 am »
ja to nie chodzę właśnie w ogóle do lekarza, własnie dlatego, że czekam i czekam, to jest tragedia :(

adam874

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 20, 2016, 12:13:00 pm »
Umówić się i więcej zapłacić :)

wolek4

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 25, 2017, 12:14:04 am »
Niektórzy mają internetowe kolejki także to nie te czasy co kiedyś się stało.